Strak tuinontwerp met veranda

Buitenwens

Een tuin is een fijne buitenruimte als deze in harmonie is en past bij uw levensstijl en uw wensen.

Bij het creëren van deze tuin kan tuinontwerpbureau Buitenwens je begeleiden door het maken van een degelijk ontwerp en een harmonieus beplantingsplan.

Tuinontwerp

In het ontwerp krijgen verschillende functies hun plek in de tuin (terras, border, schaduwplek, vijver, veranda etc.). Een evenwichtige verdeling van harde materialen enerzijds en groen en water anderzijds, is hierbij essentiëel. Ook de omgeving en de stand van de zon zijn belangrijke factoren. Net als een bestaand element, zoals een grote boom of heester,  die behouden blijft en direct sfeer aan de tuin geeft.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan worden de planten op elkaar afgestemd zodat er een natuurlijk evenwicht ontstaat en onkruid steeds minder kans krijgt. Het beplantingsplan  zorgt ervoor dat er ieder seizoen iets te bewonderen is in de tuin (bloemen, bessen of vruchten). Het zorgt voor voedsel en leefruimte voor klein fauna zoals vogels, vlinders, bijen en egels.

Tuinaanleg

Buitenwens kan u volledig ontzorgen door ook de uitvoering van het tuinontwerp en het beplantingsplan op zich te nemen. Het enige wat u hoeft te doen is dan het genieten op uw nieuwe terras, kijkend van onder uw pergola naar uw nieuwe tuin, vol met planten en bloemen, waar de vlinders van snoepen…….

Tuin met vlinder
Tuin met verhoogde border
Tuin Heemskerk met Phlox en Heuchera
Logo Buitenwens

BUITENWENS Cecilia Goossens-Niesten Ossenweide 19, 1967 HB Heemskerk

Telefoon: 06-47508906
Email: mail@buitenwens.nl

 

K.v.K. 34315464
BTW NL190480324B02
Rabobank NL69 RABO 0326 2802 35