Kosten

Wat kost een tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinaanleg?
 
Tuinontwerp Assendelft met veranda

Kostenindicatie

Tijdens het oriënterend gesprek bespreken we uw wensen. Wilt u een tuinontwerp en een beplantingsplan of wilt u het hele proces inclusief de tuinaanleg uitbesteden? Na dit gesprek volgt een offerte, passend bij Uw hulpvraag.

Kosten tuinontwerp

U kunt kiezen voor alleen een TUINONTWERP en/ of een beplantingsplan.
Bij een opdracht horen één of twee schetsontwerpen  en een eindontwerp c.q.  beplantingsplan.
De kosten hiervan hangen af van de volgende factoren: Wat is de grootte van de tuin? Is het een nieuwbouwtuin of een renovatietuin? Wat is de omvang van de renovatie (welke onderdelen blijven behouden)?
De prijzen voor een TUINONTWERP starten vanaf € 350,- ex BTW.

Kosten schetsontwerp

Ook kunt ervoor kiezen om alleen een schetsontwerp te laten maken voor uw tuin. Dit is een schets dat de grote lijnen van uw nieuwe tuin omvat. Dus waar lopen de paden, hoe zijn de terrassen gesitueerd, waar staat beplanting op welke plaats staat een veranda, een vijver, een pergola enzovoort. Een schetsontwerp maak ik bij u thuis aan de keukentafel. De kosten hiervoor gaan vanaf € 80,- ex BTW.

Kosten tuinaanleg

De kosten van de begeleiding van de tuinaanleg hangen af van dezelfde factoren als het tuinontwerp. De prijzen voor de begeleiding gaan vanaf  € 400,- (excl. BTW). Hierbij zijn inbegrepen de aanvraag van offertes (hovenier, vijverspecialist, boomkweker etc.). De planning en monitoring van de tuinaanleg en de oplevering van de tuin.

Reiskostenvergoeding

Buitenwens is gevestigd in Heemskerk en heeft als werkgebied heel Noord-Holland.  Ook buiten de provinciegrenzen van Noord-Holland kan Buitenwens u van dienst zijn. Dan geldt een reiskostenvergoeding van 50 eurocent per gereden kilometer.

BUITENWENS Cecilia Goossens-Niesten Ossenweide 19, 1967 HB Heemskerk

Telefoon: 06-47508906
Email: mail@buitenwens.nl

 

K.v.K. 34315464
Rabobank NL69RABO0326280235