Cursus Tuinontwerpen

Wilt u zelf uw tuin ontwerpen? Dat kan met de Tuinontwerp cursussen van Buitenwens.
Tuinontwerp Assendelft, moderne tuin
Ze geven duidelijke uitleg. Als leek word je goed op weg geholpen maar ook de meer ervaren tuinier leert veel. Aan het einde heb je een mooi ontwerp.”

Ester

 

tuinontwerp cursus door Buitenwens

Workshop tuin ontwerpen door Cecilia Goossens-Niesten

Cursus Tuinontwerpen die bij u past

Buitenwens verzorgt verschillende cursussen tuinontwerpen. De privécursus Tuinontwerpen ,de  cursus Tuinontwerpen in groepsverband, en de cursus Beplanting.

 

Privécursus Tuinontwerpen

Wilt u zelf aan de slag met uw tuin onder begeleiding van een professional? Dan is dit de ideale cursus voor u. Het gaat om een dagdeel van 3 uur op een samen te bepalen tijdstip en locatie. Ideaal als u een volle agenda heeft. Geen lunch, geen mede cursisten. Alle aandacht gaat naar u en uw tuinwensen. Na de cursus gaat u huiswaarts met een zelf gemaakt tuinontwerp op maat.

De kosten voor de Privécursus zijn €225,- (ex BTW) inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers.

U kunt zich inschrijven door op onderstaande knop te klikken of te mailen naar mail@buitenwens.nl.

  

Cursus Tuinontwerpen

(in groepsverband)

Sinds 2016 geef ik samen met ontwerper Renée Koen de cursus Tuinontwerpen (in groepsverband).  Tijdens de cursus bespreken we de belangrijkste richtlijnen voor het ontwerpen van een tuin. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en lopen wij rond om uw vragen te beantwoorden en u bij te sturen. Het eindproduct is een door u zelf gemaakt tuinontwerp voor uw eigen tuin.

We houden een maximum aan van 6 personen. Op deze manier kunnen we aan iedere deelnemer voldoende aandacht schenken. De locatie is Heemskerk. De cursus vindt plaats op een vrijdag of een zaterdag en duurt van 10 tot 15 uur. 

De kosten voor een cursus Tuinontwerpen (in groepsverband) zijn €165,- (ex. BTW) per persoon, inclusief materiaal, koffie, thee, wat lekkers en een goed verzorgde lunch.

 

Cursussen Beplanting in de Tuin

Ook kunt u deelnemen aan een Cursus ‘Beplanting’.  Tijdens deze cursus vertellen we hoe u verschillende soorten beplanting kunt toepassen in uw tuin, waar u op moet letten en welke combinaties er mogelijk zijn. Vervolgens gaat u zelf (met begeleiding) één of meerdere borders samenstellen. Zo ontstaat uw eigen Beplantingsplan.

Ook deze cursus wordt zowel privé als in groepsverband aangeboden. De prijs , de locatie, de tijdsduur en de voorwaarden komen overeen met de Privécursus Tuinontwerpen.

De Cursus Beplanting (in groepsverband) heeft dezelfde voorwaarden als de Cursus Tuinontwerpen (in groepsverband).

Door op onderstaande knop te klikken, kunt u zich aanmelden: 

“Een hele leuke en nuttige cursus. Was het maar voorjaar, ik wil aan de slag!”

Yvonne de Bie

BUITENWENS Cecilia Goossens-Niesten Ossenweide 19, 1967 HB Heemskerk

Telefoon: 06-47508906
Email: mail@buitenwens.nl

 

K.v.K. 34315464
Rabobank NL69RABO0326280235