Workshop/ Cursus Tuinontwerpen

'Ontwerp uw eigen tuin' en 'Beplanting' met de Tuinontwerp cursussen van Buitenwens.

 

Tuinontwerp Assendelft, moderne tuin

Ze geven duidelijke uitleg. Als leek word je goed op weg geholpen maar ook de meer ervaren tuinier leert veel. Aan het einde heb je een mooi ontwerp.”

Ester

 

tuinontwerp cursus door Buitenwens

Workshop tuin ontwerpen door Cecilia Goossens-Niesten

Workshop Tuinontwerpen

Sinds 2016 geef ik samen met ontwerper Renée Koen workshops ‘Tuinontwerpen’.  Tijdens  de workshops bespreken we de belangrijkste richtlijnen voor het ontwerpen van een tuin. Het eindproduct is een door u zelf gemaakt tuinontwerp voor uw eigen tuin.

De  Workshops “Tuinontwerpen” worden gegeven in Heemskerk. De workshop vindt plaats op een vrijdag of een zaterdag.  We starten om 10 uur. Rond 12.30 uur genieten we van de lunch. Rond 15 uur zullen de ontwerpen gereed zijn en keert een ieder geïnspireerd huiswaarts.

 

 

Workshops Beplanting

Ook geven wij workshops ‘Beplanting’.  Tijdens deze workshops vertellen we hoe u verschillende soorten beplanting kunt toepassen in uw tuin, waar u op moet letten en welke combinaties er mogelijk zijn. Vervolgens gaat u zelf (met begeleiding van ons) één of meerdere borders samenstellen.

 

Kosten workshops

We hanteren een maximum van 6 deelnemers per cursus. Op deze manier kunnen we aan iedere deelnemer voldoende aandacht schenken. De kosten voor een workshop zijn € 165,- inclusief materiaal, koffie, thee, wat lekkers en een goed verzorgde lunch.

U kunt zich hiervoor inschrijven door te bellen met 06-47508906 of door het invullen van het contactformulier.

“Een hele leuke en nuttige cursus. Was het maar voorjaar, ik wil aan de slag!”

Yvonne de Bie

BUITENWENS Cecilia Goossens-Niesten Ossenweide 19, 1967 HB Heemskerk

Telefoon: 06-47508906
Email: [email protected]

 

K.v.K. 34315464
BTW NL190480324B02
Rabobank NL69 RABO 0326 2802 35