Buitenwens verzorgt de tuinaanleg van a tot z

Tuinaanleg.

Aan de slag. Het tuinontwerp is klaar en nu is het tijd voor de tuinaanleg. U vraagt zich af wat het  gaat kosten om de tuin uiteindelijk aan te laten leggen.

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om gespecificeerde offertes te verkrijgen. Buitenwens vraagt als ‘tuinaannemer’ meerdere offertes voor u aan bij vakbekwame hoveniers waar wij goede ervaringen mee hebben. Daarnaast hebben wij goede contacten met allerlei specialisten op het gebied van tuinaanleg.

Denk daarbij aan een vijverspecialist, een beregeningsspecialist, een specialist in beschoeiing of bijvoorbeeld een ervaren elektriciën. Ook bij deze partijen kunnen wij voor u offertes op vragen.

Zo ontstaat er een goed inzicht in de kostenopbouw en is het mogelijk de verschillende offertes met elkaar vergelijken. Dankzij onze ruime ervaring weten wij bovendien heel goed wat de prijzen zijn van de verschillende branches van deze specialisten. Buitenwens adviseert u dus ook bij de keuze van de uitvoerende partij(en) op basis van prijs en kwaliteit én ervaring.

Als u de opdracht heeft verleend aan de hovenier en specialist(en), gaat Buitenwens met hen in gesprek. We gaan aan de slag met de planning van de werkzaamheden en de afstemming met de uitvoerders. We zien er bovendien op toe dat de juiste materialen op tijd worden geleverd en dat de planten overeenkomstig de plantenlijsten worden besteld.

Harmonie in de tuin dankzij het tuinontwerp.

Tijdens de tuinaanleg komt Buitenwens regelmatig langs om te overleggen met de uitvoerders en om te toetsen of alles volgens planning verloopt. Ook wordt er op toegezien dat er tussen de verschillende partijen goed wordt afgestemd wie wat wanneer doet. Zodoende loopt men elkaar niet in de weg en vindt er geen stagnatie plaats van de werkzaamheden.

U hoeft zelf dus niet thuis aanwezig te zijn tijdens de aanleg en dat is een hele zorg minder.

Gedurende de tuinaanleg blijft Buitenwens de uitvoering monitoren. Voor de klant en voor de uitvoerende partijen zijn wij de vraagbaak bij onduidelijkheden.

Ten slotte bij de oplevering van de tuin, zijn wij aanwezig om gezamenlijk de laatste puntjes op de i te zetten.

Zo zorgen wij er voor dat u op tijd en volgens planning, kan proosten en genieten in uw droomtuin.

Nieuwsgierig naar de kosten?
Tuinaanleg Buitenwens Heemskerk

“Geen zorgen over de aanleg van uw tuin?”

Dan is Buitenwens de partij die voor u klaar zal staan.
We horen graag van u