Wat kost een tuinontwerp van Buitenwens?

Kosten tuinontwerp.

Een goede indicatie van de kosten start met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen. Wilt u een tuinontwerp en een beplantingsplan of wilt u het hele proces inclusief de tuinaanleg uitbesteden? Misschien wilt u alleen een schets laten maken om alvast een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn?

Wat uw wensen ook mogen zijn, na dit gesprek ontvangt u een heldere offerte, passend bij uw hulpvraag.

Om alvast een duidelijke indicatie te geven van de kosten voor een tuinontwerp delen wij graag op deze pagina onze (vanaf) prijzen van onze diensten. Staan uw specifieke wensen er niet bij? Schroom dan niet contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

Onze diensten

Afhankelijk van uw wensen bieden wij u verschillende diensten waarmee uw buitenwens in vervulling kan gaan.

Zo kunt u er voor kiezen om u door ons volledig te laten ontzorgen als uw “tuinaannemer” of slechts deels; heel flexibel dus!

Schetsontwerp

Een ontwerpschets op maat om uw ideeën tastbaar te maken.

Tuinontwerp

Volledig ontwerpvoorstel met een eventueel beplantingsplan.

Tuinaanleg

Het begeleiden van uw project, vanaf offerte tot oplevering.

Schetsontwerp

U kunt ervoor kiezen om alleen een schetsontwerp te laten maken voor uw tuin. Dit is een schets dat de grote lijnen van uw nieuwe tuin omvat. Dus waar lopen de paden, hoe zijn de terrassen gesitueerd, waar staat beplanting, op welke plaats staat een veranda, een vijver, een pergola enzovoort.

Een schetsontwerp wordt bij u aan de keukentafel gerealiseerd en is dus een proces waarbij u actief deelneemt. Zo is het echt uw ontwerpschets!

De kosten hiervoor zijn:

€ 120,- per uur

Tuinontwerp

Bij onze dienst tuinontwerp, kunt u kiezen voor alleen een tuinontwerp, een beplantingsplan of een combinatie van beide. Bij een opdracht ontvangt u één of twee schetsontwerpen en een eindontwerp of beplantingsplan.

De kosten hiervan hangen af van een aantal factoren: Wat is de grootte van de tuin? Betreft het een nieuwbouwtuin of een renovatietuin? Wat is de omvang van de renovatie? Blijven er onderdelen van uw tuin behouden?

De kosten hiervoor òf een beplantingsplan gaan vanaf:

€ 450,-

Tuinaanleg

Bij onze dienst tuinaanleg doen wij als het ware de pet van de (tuin)aannemer op en nemen wij u een hoop zaken uit handen.

Zo vragen wij offertes op bij hoveniers, vijverspecialisten, boomkwekers en andere partijen. Daarnaast verzorgen wij de planning, monitoring en de oplevering van uw tuin.

De exacte kosten van de begeleiding van de tuinaanleg hangen af van dezelfde factoren als het tuinontwerp.

De prijzen voor de begeleiding gaan vanaf:

€ 500,-

Reiskostenvergoeding: Buitenwens is gevestigd in Heemskerk en heeft als werkgebied heel Noord-Holland.  Ook buiten de provinciegrenzen van Noord-Holland kan Buitenwens u van dienst zijn. Dan geldt een reiskostenvergoeding van 50 eurocent per gereden kilometer.

“Wilt u uw buitenwens in vervulling laten gaan?”

Neem dan contact met ons op en wij gaan u helpen aan uw eigen droomtuin.
We horen graag van u