Tuinaanleg

Buitenwens verzorgt de tuinaanleg van A tot Z
 
Tuinontwerp Assendelft, moderne tuin

Aan de slag

Het tuinontwerp is klaar en nu is het tijd voor de tuinaanleg. U vraagt zich af wat het  gaat kosten om de tuin te laten aanleggen. Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om gespecificeerde offertes te verkrijgen. Buitenwens vraagt voor u meerdere offertes aan bij vakbekwame hoveniers waar wij goede ervaringen mee hebben. Ook hebben wij goede contacten met andere specialisten in de tuinaanleg. Dan kunt u denken aan een vijverspecialist, een beregeningsspecialist, een specialist in beschoeiïng of bijvoorbeeld een electriciën . Ook bij deze partijen kunnen wij voor u laten offreren. Zo ontstaat er een goed inzicht in de kostenopbouw en is het mogelijk de verschillende offertes met elkaar vergelijken. Buitenwens adviseert bij de keuze van de uitvoerende partij(en) op basis van prijs en kwaliteit.

Als u de opdracht heeft verleend aan de hovenier en specialist(en), gaat Buitenwens met hen in gesprek. We gaan aan de slag met de planning van de werkzaamheden en de afstemming met de uitvoerders.

Buitenwens ziet er op toe dat de juiste materialen op tijd worden geleverd en dat de planten overeenkomstig de plantenlijsten worden besteld.

Tuinaanleg door Buitenwens van tuin met ronde vormen , met hovenier
 

Overleggen en monitoren

Tijdens de tuinaanleg komt Buitenwens langs om te overleggen met de uitvoerders en om te toetsen of alles volgens planning verloopt. Ook wordt er op toe gezien dat er tussen de verschillende partijen goed wordt afgestemd wie wat wanneer doet. Zodoende loopt men elkaar niet in de weg en vindt er geen stagnatie plaats van de werkzaamheden.

U hoeft zelf dus niet thuis aanwezig te zijn tijdens de aanleg en dat is een hele zorg minder.

Gedurende de tuinaanleg blijft Buitenwens de uitvoering monitoren. Voor de klant en voor de uitvoerende partijen zijn wij de vraagbaak bij onduidelijkheden.

Ten slotte bij de oplevering van de tuin, zijn wij aanwezig om gezamenlijk de laatste puntjes op de i te zetten.

Zo ontzorgt Buitenwens de klant van A tot Z.

BUITENWENS Cecilia Goossens-Niesten Ossenweide 19, 1967 HB Heemskerk

Telefoon: 06-47508906
Email: mail@buitenwens.nl

 

K.v.K. 34315464
Rabobank NL69 RABO 0326 2802 35