Buitenwens in de media

In de media.

Met enige regelmaat is Buitenwens terug te vinden in de media. Uiteraard delen wij deze filmpjes, nieuwsberichten en (kranten) graag met jullie.

Binnenkort zal er op deze website een leuk blog komen waar we naast actualiteiten ook leuke tips, adviezen en seizoensbeplanting zullen bespreken. Heb je leuke content hiervoor of wil je eens samenwerken? Leuk! We horen dan graag van je.

Winnaars voortuinwedstrijd gemeente Heemskerk bekend.

In mei 2018 maakte inwoners van Heemskerk kans op een gratis make-over van hun voortuin. De voortuinwedstrijd van de Gemeente Heemskerk, heeft als doel meer klimaatbestendige en duurzame tuinen te creƫren, In onderstaande video ging Cecilia samen met partner tuinontwerper Renee Koen en wethouder Gaatze de Vries op bezoek bij de winnaars.

Oplevering eerste make-over voortuinenwedstrijd

In oktober 2018 vond de eerste oplevering van een duurzame make-over tuin plaats. In onderstaand filmpje een reportage van de oplevering!

Oplevering tweede make-over voortuinenwedstrijd

In april 2019 was de derde oplevering van een gratis duurzame make-over tuin in Heemskerk. In onderstaand filmpje een reportage van deze oplevering!

“Klaar om uw buitenwens in vervulling te laten gaan?”

Neem dan contact met ons op en wij gaan u helpen aan uw eigen droomtuin.
We horen graag van u