Wilt u zelf uw tuin ontwerpen?

Cursus tuinontwerpen.

Als u graag zelf uw eigen tuin wilt ontwerpen, dan is onze cursus tuinontwerpen echt de ideale start voor u. Cecilia verzorgt vanuit Heemskerk of op een locatie naar keuze een drie uur durende cursus. Tijdens deze cursus geeft zij u handige tips en trucs om zelf een uniek tuinontwerp te schetsen.

Momenteel zijn er twee soorten cursussen die gegeven worden: ‘Tuinontwerp dat bij u past’ en ‘Beplanting in de tuin’.

Daarnaast kunt u kiezen voor een privécursus, of een cursus in groepsverband. Zeker de cursussen in groepsverband zijn ook echt een leuke activiteit om te doen met vrienden, familie of collega’s.

Tuinontwerp dat bij u past

Wilt u zelf aan de slag met uw tuin onder begeleiding van een professional? Dan is ‘Tuinontwerp dat bij u past’ de ideale cursus voor u. Het gaat om een dagdeel van 3 uur op een samen te bepalen tijdstip en locatie. Ideaal als u een volle agenda heeft. Geen lunch, geen medecursisten. Alle aandacht gaat naar u en uw tuinwensen. Na de cursus gaat u huiswaarts met een zelfgemaakt tuinontwerp op maat.

De kosten voor de privécursus zijn:

€250,-

(Inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers)

Inschrijven

Beplanting in de tuin

Ook kunt u deelnemen aan een Cursus ‘Beplanting in de tuin’.  Tijdens deze cursus vertellen we hoe u verschillende soorten beplanting kunt toepassen in uw tuin, waar u op moet letten en welke combinaties er mogelijk zijn. Vervolgens gaat u zelf (met begeleiding) één of meerdere borders samenstellen. Zo ontstaat uw eigen Beplantingsplan. De locatie, tijdsduur en voorwaarden zijn gelijk aan de privécursus tuinontwerpen.

De kosten voor de privécursus zijn:

€250,-

(Inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers)

Inschrijven

Reiskostenvergoeding: Buitenwens is gevestigd in Heemskerk en heeft als werkgebied heel Noord-Holland.  Ook buiten de provinciegrenzen van Noord-Holland kan Buitenwens u van dienst zijn. Dan geldt een reiskostenvergoeding van 50 eurocent per gereden kilometer.

Deze cursussen volgen in groepsverband?

Sinds 2016 worden bovengenoemde cursussen ook in groepsverband gegeven. Dit in samenwerking met tuinontwerper Renee Koen.

Tijdens de cursus bespreken we de belangrijkste richtlijnen voor het ontwerpen van een tuin. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en lopen wij rond om uw vragen te beantwoorden en u bij te sturen. Het eindproduct is een door u zelfgemaakt tuinontwerp voor uw eigen tuin.

We houden een maximum aan van 6 personen. Op deze manier kunnen we aan iedere deelnemer voldoende aandacht schenken. De locatie is Heemskerk. De cursus vindt plaats op een vrijdag of een zaterdag en duurt van 10 tot 15 uur.

De ervaring op zichzelf is dankzij het werken in groepsverband bovendien heel erg leuk. Zeker als u deze cursus samen met vrienden, familie of collega’s doet.

De kosten voor de groepscursussen zijn:

€185,- per persoon.

(Inclusief materiaal, koffie, thee, wat lekkers en een goed verzorgde lunch)

Inschrijven voor een groepscursus

Zij volgden al een cursus van Buitenwens

Ze geven duidelijke uitleg. Als leek word je goed op weg geholpen maar ook de meer ervaren tuinier leert veel. Aan het einde heb je een mooi ontwerp

EsterVolgde de cursus Tuinontwerp

Geweldige leuke cursus gevolgd in groepsverband, naast dat ik van mijn eigen ontworpen tuin kan gaan genieten was de cursus ook een leuk dagje uit!

Sandra NiestenVolgde de cursus Tuinontwerp

Dankzij Cecilia heb ik nu een veel beter beeld welke planten en bomen ik in mijn tuin zal gaan gebruiken.

PetraVolgde de cursus Beplanting

Een hele leuke en nuttige cursus. Was het maar voorjaar, ik wil aan de slag!

Yvonne de BieVolgde de cursus Tuinontwerp

“Meer weten over onze cursussen?”

Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.
Contact opnemen